Sunday, March 15, 2009

Weekend in San Francisco

Dupa cum spuneam, cadoul de 2 ani de casatorie a lui Mada a fost un weekend in San Francisco.

Asa ca Simbata dimineata am mers la 'oras'. Primul lucru, am vizitat podul Golden Gate si Fortul Point. Am mers apoi sa ne cazam la hotel si am dat o tura prin oras. Seara am cinat la 'Claude', unde erau niste francezi veritabili care spuneau ca de fiecare data cind maninca la 'Claude', servesc tartar-ul. Asa ca daca francezii spun ca e bun, atunci trebuie sa fie.

Noi am comandat niste salata de andive cu brinza albastra si cu nuci si alune. Mada a avut un somon la gratar cu legume facute in abur, iar eu file mignon in sos de foie gras cu crochete de cartofi si cu legume in abur.

Duminica dimineata am fost la Red's Java house pentru micul dejun. Apoi am facut o tura pe la docuri. Din pacate, nu mai erau locuri pentru excursia la Alcatraz asa ca am ramas pe continent si am vazut leii de mare si ne-am plimbat pe la docul 39. Am mers apoi cu Cable Car-ul si pe strada abrupta Lombard.

2 comments:

  1. Daaa....La multi ani, pentru aniversare...da la francezii aia, ce tartar mincau?..sau mai bine,ce pateau de cite ori mincau tartar?..ca n-am prea inteles...isi aminteau de tarisoara? ii lovea nostalgia?..cintau imnul?..:-P..in rest, meniul vostru e demn de toata invidia....>:P
    Fain bridgeul...cam ruginiu goldenu..era curent (vint) pe el?

    ReplyDelete
  2. Multumim de urare :)
    Francezii mincau tartare, adica o carne cruda si fina, de cal sau de vaca, care a fost marinata in vin si asezonata cu ceva ierburi fine. Este destul de greu de facut si sa iasa bine... Asa ca daca francezii o laudau, inseamna ca restaurantul e de calitate ;)

    ReplyDelete