Thursday, January 29, 2009

Viva San Diego

Nici nu am apucat să îmi trag sufletul după marea mutare... că firma m-a şi trimis la client. Aşa că, începând de luni seară sunt in San Diego. Oraş foarte plăcut, liniştit... îmi aminteşte de New Orleans într-un fel - străzile din centru, numit Gas Lamp, sunt pline de restaurante, cluburi de jazz, terase, chiar şi baruri pe stradă... adică un fel de terasă care nu are decât un blat pe post de bar, ca să poţi sta şi savura un pahar. Totuşi nu se poate bea pe stradă... New Orleansul era şi mai pitoresc de altfel.

Lucrul la client merge tare încet... mă plicti destul de tare. În schimb mai am timp să vizitez câte un pic seara. În prima seară, Marţi, am făcut greşală mare, tovarăşa profesoară... am mers, la recomandarea colegilor de la firmă totuşi, la un restaurant brazilian de jenul all-you-can-eat. Şi Doamne-ţi mulţam, io pot mânca. Erau vreo 10 de feluri de carne, cu care umblau vreo 10 chelneri pe proţap. Tot cam la 2 minute apărea unul pe la mese şi îţi tăia o felioară. Pe masă avea un fel de solniţă cu un cap roşu şi unul verde. Atâta timp cât capul verde era deasupra ei îţi aduceau carne. Mai era şi un bar de salată de toate gusturile, formele şi apetitele. Mi-am dat însă seama că ăla e pentru neştiutori, care se lăcomesc pe salată şi nu mai am loc de cărnuri... aşa că nu am cazut în capcana lor şi am fost tare cumpătat la salate... he he he. Localul se numeşte Rei Do Gado pe 4th street.

În seara asta am fost la altă minunăţie culinară... Un local de genul Coco's Outback din Amsterdam, adică un fel de bar în care se serveşte mâncare multă, într-un mod tare rustic... adică din găleţi. Se numeşte Rockin' Baja şi e specializat pe creveţi. Aşa că am păpat o găleată de creveţi cu nişte pui şi o bucată de vită. Iam Iam! :)

De mâine începem dieta... iarăşi! He he...

No comments:

Post a Comment