Thursday, September 3, 2009

Prima Sonograma

La ora 10 am avut programare la obtetrician pentru primul consult. Am aflat ca nu era saptamina 11 cum credeam ci a 10-a. Mai exact 9 saptamini si 5 zile.

Cu aceasta ocazie doctorul a facut si prima sonograma. Totul a fost in regula, bebele aratind normal pentru saptamina 10 :). Jumatate este cap si jumatate este corp cu minute si picioare in formare. In total bebele are aprox 2.88cm. Am auzit si inima care batea consistent cam cu 150 batai pe minut. Este mult prea devreme sa aflam sexul, asta fiind doar posibil doar inceping cu saptaminile 17-19.


Eu am ramas complet masca cind am vazut pe sonograma cum, la o miscare de-a lui Mada, bebele a facut un hop, a sarit si apoi usor s-a asezat iar pe peretele uterului. Era ceva ireal... asemanator cu unul dintre globurile acelea de Craciun pline cu apa, fulgi de zapada si peisaje de iarna.

Si parca voind sa puna capac suprizei initiale, bratul drept al bebelui s-a ridicat la un moment dat si s-a miscat ritmic de vreo 3-4 ori, ca si cum ne-ar fi facut cu mina.

Daca in weekend ma stresasem la BabiesRus, acum ca am asistat la scena aceasta, mi-a venit rapid inima la loc...

No comments:

Post a Comment